Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικα Πάρκα Για Παιδιά

  Μπορεί να μην υπάρχει στη χώρα μας το αντίστοιχο Ροβανιέμι που συναντά κανείς στη μακρινή Λαπωνία, όμως η Αθήνα διαθέτει φαντασμαγορικά Χριστουγεννιάτικα πάρκα για παιδιά για εκείνη την εποχή του χρόνου που ο Άγιος Βασίλης, οι μυρωδιές φρεσκοψημένων γλυκών, τα διασκεδαστικά παιχνίδια και τα δώρα χριστουγέννων για παιδιά έχουν την τιμητική τους.

1) Μια επίσκεψη στο Christmas Factory

       Ένας χώρος που κλέβει τις εντυπώσεις την περίοδο των γιορτών είναι αναμφισβήτητα το Christmas Factory στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τα μαγευτικά παιχνίδια του πάρκου μαζί με τα καταστήματα εποχιακών δώρων και τις επιπλέον εκπλήξεις σε όλη την έκταση δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

       Κάθε χρόνο ανανεώνονται τα παιχνίδια και προστίθενται νέες επιλογές διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα εντυπωσιακά δρώμενα, όπως η μουσική και οι παρελάσεις, ολοκληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εμπειρία και συντελούν στο να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις παρέα με τα παιδιά.

Γκάζι, Αθήνα, Τεχνόπολη, Πειραιώς 100




       2) Επίσκεψη στο Christmas Fantasy Park στο Κλειστό Κέντρο Ξιφασκίας

    Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο.

    Σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο 7.500 τμ, ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε από το πρωί έως το βράδυ, με ασφάλεια και χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδιοτροπίες του καιρού.

     Τα καρουζέλ, το παγοδρόμιο και το Polar Express είναι μερικά από τα αμιγώς χριστουγεννιάτικα παιχνίδια του πάρκου. Ο χώρος είναι ιδανικός για τα πολύ μικρά παιδιά θα περάσουν καλά, αφού διαθέτει και baby park για τα πιτσιρίκια ηλικίας 1-5 ετών. Μάλιστα, με το ίδιο ημερήσιο εισιτήριο που ανέρχεται στα 12 ευρώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις και μαγικά σόου.

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ελληνικό Αργυρούπολη (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Εκπαιδευτικός: Γιάννης Γαϊτανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου