Τι είναι αυτό που αγαπάμε; Τι είναι αυτό που κάνει την καρδιά μας να χαμογελά;
Με αυτές τις σκέψεις, δημιουργήσαμε με τους μαθητές μας το δικό μας «Βάζο της αγάπης», μια όμορφη δραστηριότητα γεμάτη χρώματα, συναισθήματα και σκέψεις!
Τα παιδιά πήραν τις πολύχρωμες καρδιές τους και σε καθεμία έγραψαν κάτι που αγαπούν. Πρόσωπα αγαπημένα, στιγμές, συνήθειες και μικρές ή μεγάλες χαρές που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Κάθε καρδιά έγινε μια μικρή εξομολόγηση, ένα παράθυρο στον δικό τους ξεχωριστό κόσμο.
Μέσα από αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, να μοιραστούμε όσα έχουν αξία για εμάς και να ανακαλύψουμε πως, παρόλο που μπορεί να αγαπάμε διαφορετικά πράγματα, υπάρχουν τόσα πολλά που μας ενώνουν!
Γιατί η αγάπη βρίσκεται παντού: στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, στις όμορφες στιγμές που ζούμε, σε όσα μας κάνουν να χαμογελάμε και σε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που δίνουν νόημα στην καθημερινότητά μας.
Γιατί τελικά, ο καθένας μας έχει τη δική του ξεχωριστή λίστα με όσα αγαπά! 💕


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου